Trends

6 tips om je aanbod in de kijker te zetten

In je winkel en online. Wil je scoren met jouw bakkerij-aanbod dan moet je op steeds meer plaatsen aanwezig zijn. En ook al zijn sociale media en de promoborden in je zaak SUPER belangrijk, toch kan je nog op veel andere plaatsen het verschil maken.

 

Lees meer

Chocoladespecial

365 dagen chocolade: op elk moment van het jaar, winters en zomers, legt chocolade een dekentje van rust en genot over je geen.

Lees meer

Creatief met de borrelplank

De tijd dat een olijfje of simpel zakje chips volstond als hapje bij een apero, is voorbij. De nieuwe borrelplank spreekt alle smaken van het palet aan: zoet, zout, zuur, bitter en umami.

Lees meer

De perfecte foodfoto's in 5 simpele stappen

Sociale media speelt een steeds grotere rol in de promotie van jouw aanbod. Ben jij al op Instagram, Facebook en Pinterest actief? Of moet je nog je eerste stappen zetten om jouw restaurant, broodjeszaak of bakkerij online te promoten? Goede foto’s maken hoedanook het verschil.

Lees meer

De voordelen van single wrapped

Kwaliteit, comfort, veiligheid en alles in een handomdraai bereid. Dat zijn de voordelen van single wrapped. In een wereld waarin alles snel moet gaan en kwaliteit het allerbelangrijkste is, is single wrapped dé oplossing voor jouw broodjeszaak.

Lees meer

Desserts voor de feestdagen

Dancing queen of keukenprins(es)? Tips voor een geslaagd dessert aan tafel en een smakelijk feest.

Lees meer

Het aantal impulsaankopen in jouw broodjeszaak of bakkerij verhogen?

Wist je dat je met enkele simpele tips & tricks jouw verkoop een enorme boost kan geven? Ontdek de kracht van impulsaankopen en leer hoe jij van je klanten echte fans maakt die bovendien meer van je kopen.

Lees meer

High Tea

Geen Britse afternoon tea zonder verfijnd fingerfood. Ontdek hoe je met eenvoudige hapjes je namiddag een verfijnde high-class touch kan geven.

Lees meer

High Wine

We vroegen onze chefs om hun favoriete borrelhapje met ons te delen en stellen zo voor jou de high tea van plezier samen: de high wine!

Lees meer

It takes two to tango: snacks voor bij de apero

Om te voorkomen dat een lekker aperitief niet te zwaar op de maag – of het hoofd – valt, stellen we een smakelijk hapje voor bij de 5 populairste cocktails.

Lees meer

Meer rendement uit het koffiemoment

Tussen de middag- en avondservice gaapt traditioneel een leegte. Een leegte die je met de juiste hacks kan ombuigen tot een gat in de markt.

Lees meer

Trend alert: van Libanese platbroden tot wraps en Indiaas naanbrood

Smaken van het Verre Oosten. Heb je de trend ook al opgemerkt? En ook in brood-en bakkerijproducten zien we meer en meer vraag naar plat- en naanbroden. Jouw klanten raken vertrouwd met hun smaak en verwachten ze in jouw aanbod terug te vinden. Waarom zijn deze platbroden zo hip?

Lees meer