Trends

6 tips om hoger te scoren op TripAdvisor

Laat jij je soms leiden door de sterretjes op Tripadvisor? Je bent niet alleen. 93% van alle consumenten leest online reviews. 82 procent zegt zelfs dat een review hen uiteindelijk overtuigt om iets te kopen of ergens te gaan eten. Wil jij jouw reviews ook verbeteren? Wij helpen je op weg met deze 6 tips.

Lees meer

In 3 stappen naar een krachtig ontbijtbuffet

Het ontbijt maakt het verschil. Met een goed ontbijtbuffet kan je je onderscheiden van al je concurrentie. De beste manier om ook jouw ontbijtbuffet naar een hoger niveau te tillen is via de 3 buffetfasen. Implementeer jij ze al?

Lees meer

6 tips om je ontbijtbuffet te doen shinen online

Je hoeft echt geen uitgebreide advertentiecampagne op te zetten om je (toekomstige) gasten warm te maken voor je ontbijtbuffet via sociale media. De juiste foto’s maken een wereld van verschil. Lees verder en ontdek tips van onze eigen foodfotografen.

Lees meer

6 tips om je aanbod in de kijker te zetten

In je winkel en online. Wil je scoren met jouw bakkerij-aanbod dan moet je op steeds meer plaatsen aanwezig zijn. En ook al zijn sociale media en de promoborden in je zaak SUPER belangrijk, toch kan je nog op veel andere plaatsen het verschil maken.

 

Lees meer

Breng de wereldse keuken naar jouw gasten

Een wereldreis zonder je stoel te verlaten; Wie wil dat niet? Breng de wereldse belevenis aan jouw gasten via de smaken, geuren en kleuren van diverse keukens. Benieuwd naar de meest populaire keukens? Wij hebbe ze op een rijtje gezet, dus laat je inspireren!

Lees meer

Chocoladespecial

365 dagen chocolade: op elk moment van het jaar, winters en zomers, legt chocolade een dekentje van rust en genot over je geen.

Lees meer

Creatief met de borrelplank

De tijd dat een olijfje of simpel zakje chips volstond als hapje bij een apero, is voorbij. De nieuwe borrelplank spreekt alle smaken van het palet aan: zoet, zout, zuur, bitter en umami.

Lees meer

De grootste food trends van 2022

De foodservice-industrie is weer open. Dit betekent dat consumenten weer kunnen genieten van buiten de deur eten voor ontbijt, lunch, diner en alles daartussenin. Maar hoe zorg je ervoor dat je de consument naar jouw gelegenheid komt? Om de concurrentie voor te blijven, moet je op de hoogte zijn van de nieuwste foodtrends. Wij hebben de populairste trends van 2022 op een rijtje gezet, so you don’t have to.

Lees meer

De perfecte foodfoto's in 5 simpele stappen

Sociale media speelt een steeds grotere rol in de promotie van jouw aanbod. Ben jij al op Instagram, Facebook en Pinterest actief? Of moet je nog je eerste stappen zetten om jouw restaurant, broodjeszaak of bakkerij online te promoten? Goede foto’s maken hoedanook het verschil.

Lees meer

De voordelen van single wrapped

Kwaliteit, comfort, veiligheid en alles in een handomdraai bereid. Dat zijn de voordelen van single wrapped. In een wereld waarin alles snel moet gaan en kwaliteit het allerbelangrijkste is, is single wrapped dé oplossing voor jouw broodjeszaak.

Lees meer

Desserts voor de feestdagen

Dancing queen of keukenprins(es)? Tips voor een geslaagd dessert aan tafel en een smakelijk feest.

Lees meer

Het aantal impulsaankopen in jouw broodjeszaak of bakkerij verhogen?

Wist je dat je met enkele simpele tips & tricks jouw verkoop een enorme boost kan geven? Ontdek de kracht van impulsaankopen en leer hoe jij van je klanten echte fans maakt die bovendien meer van je kopen.

Lees meer