Ontbijt

Ontbijt

Cliquez ici pour la version française

Ontbijten, we doen het elke ochtend. Op hotel ontbijten daarentegen helemaal niet. Je klanten verwachten meer én beter. Lees hieronder alles over het ideale ontbijtassortiment in de ideale setting en verwen door deze producten en tips jouw klanten meer als ooit tevoren!

De lekkerste kennis

6 tips om hoger te scoren op TripAdvisor

Laat jij je soms leiden door de sterretjes op Tripadvisor? Je bent niet alleen. 93% van alle consumenten leest online reviews. 82 procent zegt zelfs dat een review hen uiteindelijk overtuigt om iets te kopen of ergens te gaan eten. Wil jij jouw reviews ook verbeteren? Wij helpen je op weg met deze 6 tips.

6-tips-om-hoger-te-scoren-op-tripadvisor

In 3 stappen naar een krachtig ontbijtbuffet

Het ontbijt maakt het verschil. Met een goed ontbijtbuffet kan je je onderscheiden van al je concurrentie. De beste manier om ook jouw ontbijtbuffet naar een hoger niveau te tillen is via de 3 buffetfasen. Implementeer jij ze al?

in-3-stappen-naar-een-krachtig-ontbijtbuffet

6 tips om je ontbijtbuffet te doen shinen online

Je hoeft echt geen uitgebreide advertentiecampagne op te zetten om je (toekomstige) gasten warm te maken voor je ontbijtbuffet via sociale media. De juiste foto’s maken een wereld van verschil. Lees verder en ontdek tips van onze eigen foodfotografen.

6-tips-om-je-ontbijtbuffet-te-doen-shinen-onl

Op zoek naar inspiratie?