Verras met tartlets

Minder werk en toch mooiere tartlets? Met Tartistic! taartbodems is het kinderspel. Wist je dat gasten zoeken naar variatie aan je desserttafel? Ze verwachten steeds meer, terwijl jij het vaak met minder personeel en tijd moet doen. De juiste producten zijn jouw redding. Met de Tartistic! taartbodems zet je in 1, 2, 3 unieke taartjes op tafel die je gasten doen watertanden.

Hét recept voor meer crunch
Jouw gasten willen extra crunch in hun taartjes. Textuur maakt een gigantisch verschil in de totale smaakbeleving. Start met de Tartistic! Cacao taartbodem chocolademouse TS, voeg wat crunchie Rice Crispies toe en overgiet het geheel met witte ganache. Snel, efficiënt en klaar om je gasten te verleiden. Hoe creatief ben jij

Tip: Experimenteer tijdens de zomer met rood fruit en in de winter met meringue-rotsjes. Succes gegarandeerd.

Twee keer zoet, zout en zuur
Laat jouw gasten proeven van het volledige smaakspectrum in elk taartje. Een beetje zoet, een beetje zout en een frisse zure toets. Creëer nu zelf de perfecte balans met deze twee recepten.

Taartjes voor elk thema
Zonder taart geen feest. Maar het feest wordt des te groter met vele kleine taartjes! Geef je creativiteit alle vrijheid en decoreer naar hartenlust. Voeg tijdens pasen wat paaseitjes toe, met sinterklaas wat marsepein of tijdens de kerstperiode luxueuze decoraties.