3 tips om je als zaak met Valentijn te kunnen onderscheiden

Maak als bakker van elk gebakje een potentiële lovemaker, romantisch tafelen - 3 tips voor Horeca-uitbaters en Valentijn verwerken in je broodjeszaak.

Maak als bakker van elk gebakje een potentiële lovemaker

Tip 1: Liefdevolle decoraties
Transformeer je bakkerijproducten in een oase van liefde met betoverende decoraties. Gebruik romantische decoratiekleuren zoals rood, roze en wit om een warme sfeer te creëren. Bestrooi jouw taartjes met hartvormige decoraties en eetbare rode rozen om de aandacht ervan nog meer te trekken.

Tip 2: Aankleding winkel
Zorg voor een aantrekkelijke winkelomgeving door Valentijnsaccenten toe te voegen. Plaats liefdevolle boodschappen op krijtborden of posters om klanten te verwelkomen. Overweeg ook het gebruik van decoratieve posters met Valentijnsgebak en lekkernijen om de nieuwsgierigheid van klanten te wekken.

Tip 3: Unieke Valentijnsgebakjes
Verrijk je assortiment met unieke Valentijnsgebakjes die de liefde vieren. De Raspberry Bliss Donut is een absolute must-have, doordrenkt met een verrukkelijke frambozensmaak. Om deze exclusieve traktatie in jouw bakkerij te introduceren, vraag je een prachtige poster aan bij jouw lokale vertegenwoordiger van La Lorraine om de Raspberry Bliss Donut in de schijnwerpers te zetten.

Romantisch Tafelen - 3 tips voor Horeca-uitbaters

Tip 1: Aankleding van tafels
Betover je gasten door de tafels in een Valentijnsthema aan te kleden. Gebruik rode tafelkleden, romantische kaarsen en verse bloemstukken met rozen. Voeg subtiele Valentijnsdecoraties toe zoals hartvormige confetti om een intieme sfeer te creëren.

Tip 2: Vegan Raspberry Mousse Crumble
Verras je vegetarische en vegan gasten met een heerlijk vegan frambozen taartje - de Vegan Raspberry Mousse Crumble van Panesco. Dit smaakvolle dessert is de ideale keuze voor koppels die willen genieten van een heerlijke traktatie zonder compromissen.

Tip 3: Scherp geprijsd valentijnsmenu
Maak Valentijn speciaal met een scherp geprijsd Valentijnsmenu met meerdere gangen. Bied een sterke selectie van verleidelijke gerechten aan. Onze chefs adviseren het aanbieden van 3 gangen met telkens 3 opties. Een optie vlees, een optie vis en een optie vegetarisch. Zo bied je voor elk wat wils, maar hou je het aantal opties toch beperkt en efficiënt, want extra personeel is jammer genoeg niet zo makkelijk te vinden.

Romantisch Tafelen - 3 tips voor Horeca-uitbaters

Valentijn verwerken in je broodjeszaak

Tip 1: Valentijnsdeal
Creëer een Valentijnsdeal. Een rustiek broodje dat je in de kijker kan zetten, de country style bijvoorbeeld, met een lekker dessertje en een flesje cava aan een scherpe prijs, wie wil zijn geliefde daar nu niet mee verwennen?

Tip 2: Toonbank met verleidelijke rode donuts
Laat je klanten watertanden door verschillende donuts, waaronder de onweerstaanbare Raspberry Bliss Donut, prominent op de toonbank te plaatsen. De frambozensmaak van deze donut is de perfecte aanvulling op het Valentijnsassortiment. Om deze exclusieve traktatie in jouw bakkerij te introduceren, vraag je een prachtige poster aan bij jouw lokale vertegenwoordiger van La Lorraine om de Raspberry Bliss Donut in de schijnwerpers te zetten.

Tip 3: Brunchmand met Valentijnsgebak
Maak het gemakkelijk voor klanten om van een romantische brunch te genieten door een speciale Valentijnsmand aan te bieden. Vul deze met diverse gebakjes, waaronder de Raspberry Bliss Donut, en voeg wat diverse broodjes, koffiekoeken en vruchtensappen toe voor een extra feestelijk tintje.

Valentijn verwerken in je broodjeszaak