Onze concepten

Alles voor een feestelijk eindejaar

Het eindejaar is opnieuw een kans om je gasten te verrassen met een uniek aanbod dat inspeelt op de laatste trends.

3 keer winst

Stel u voor: een benadering die uw cateringactiviteiten naar nieuwe hoogten tilt. Met het baanbrekende concept van 3 Keer Winst, omarmt u efficiëntie, keuzemogelijkheden en kwaliteit als drie essentiële pijlers van succes.

Pinsa

Met het innovatieve Pinsa-concept introduceert u een ware trilogie van culinaire, creatieve en gezonde voordelen. Ontdek hoe de Pinsa, met zijn onderscheidende knapperige textuur, artistieke veelzijdigheid en gezondere ingrediënten, uw restaurant of cateringbedrijf kan transformeren in een bron van ongeëvenaarde gastronomische vreugde.

Back To School

Met de start van het nieuwe schooljaar op 1 september, kan jij je perfect voorbereiden op de drukke periode met drie topproducten. Laat studenten watertanden door de geur van heerlijke (veggie) worstenbroodjes, de smaak van ons heerlijk thaw en serve rijsttaartje en de krokantheid van de artisanale country style!

Ontbijt

Ontbijten, we doen het elke ochtend. Op hotel ontbijten daarentegen helemaal niet. Je klanten verwachten meer én beter. Lees hieronder alles over het ideale ontbijtassortiment in de ideale setting en verwen door deze producten en tips jouw klanten meer als ooit tevoren!

Summmer Specials

Een vol terras hoeft je personeel niet extra onder druk te zetten. Laat je daarom inspireren door onze zomerse recepten.

Donut Miss Summer

Op zoek naar een gigantische beignet- of donutboost?

Tartistic!

De lekkerste taartjes, maar dan zonder de zorgen van bereidingstijden en bereidingswijzen.

Danish Viennoiserie

Heerlijk zoete en eerlijke  ingrediënten in elke hap. 

De Warmste Beet

Pak uit met warme smaakmakers die scoren. Tijdens de koudste herfst- en winterdagen ontvang je tools om oude en nieuwe klanten naar je winkel te lokken.

Impuls

Wil je de klanten in jouw zaak verleiden om meer heerlijk gebak te kopen? Met Taste at first sight wordt dat makkelijker dan ooit tevoren.

Lebanese & Naan Flatbread

Smaken van het Verre Oosten. Heerlijke authentieke platbroden gebakken volgens traditionele recepten.

Treat Your Coffee

Maak van de koffiepauze een echt verwenmoment met zoete toevoegingen waar je klanten verzot op zijn.

Treat Your Drink

Maak van de koffiepauze een echt verwenmoment met hartige snacks waar je klanten verzot op zijn.

Vive La Baguette

Maak plaats voor de nieuwe krakende smaakmakers van Panesco en La Lorraine. En laat klanten proeven van de volgende revolutie in belegde broodjes.