Onze concepten

Stickerboekactie

Trek nieuwe klanten aan met opvallende acties! Ligt ons spel- en stickerboek al in jouw zaak? Lees er hieronder alles over!

Een beter cru rijsttaartje? Komt voor de bakker!

Het cru rijsttaartje is terug. En beter dan ooit tevoren. Geliefd in heel België voor z’n romige rijstpapvulling en krokant korstje dat enkel de bakker perfect weet af te bakken. Maak jij de smaak wakker?

Paasvreugde

Met Pasen om de hoek, is het tijd om de zoete geuren en kleuren van de lente te verwelkomen en jouw bakkerij te transformeren in een feestelijke oase van Paaslekkernijen. Ontdek hieronder de heerlijke mogelijkheden die jij kan bieden om jouw klanten nog gelukkiger te maken!

Valentijn

De Vegan Raspberry Mousse Crumble en de Donut Raspberry Bliss zijn de perfecte traktaties om geliefden mee te verrassen op Valentijnsdag. Met hun mooie roze kleuren en knapperige texturen zien ze eruit als liefdevolle gebaren, en hun fruitige frambozenaroma voegt een vleugje romantiek toe aan deze speciale dag.

Magische decemberdagen

Ontdek 3 producten die de feestdagen in december nog aangenamer zullen maken.

Winterse Zoetigheden

In het koude winterseizoen zijn het onze betoverende seizoensdonuts en premium minibeignets die direct de aandacht van al jouw klanten trekken. Deze heerlijkheden zijn doordrenkt met hun favoriete winterse smaken en zijn met liefde ontworpen om hen steeds opnieuw en opnieuw naar jouw zaak te doen verlangen.

Alles voor een feestelijk eindejaar

Het eindejaar is opnieuw een kans om je gasten te verrassen met een uniek aanbod dat inspeelt op de laatste trends.

3 keer winst

Stel u voor: een benadering die uw cateringactiviteiten naar nieuwe hoogten tilt. Met het baanbrekende concept van 3 Keer Winst, omarmt u efficiëntie, keuzemogelijkheden en kwaliteit als drie essentiële pijlers van succes.

Pinsa

Met het innovatieve Pinsa-concept introduceert u een ware trilogie van culinaire, creatieve en gezonde voordelen. Ontdek hoe de Pinsa, met zijn onderscheidende knapperige textuur, artistieke veelzijdigheid en gezondere ingrediënten, uw restaurant of cateringbedrijf kan transformeren in een bron van ongeëvenaarde gastronomische vreugde.

Back To School

Met de start van het nieuwe schooljaar op 1 september, kan jij je perfect voorbereiden op de drukke periode met drie topproducten. Laat studenten watertanden door de geur van heerlijke (veggie) worstenbroodjes, de smaak van ons heerlijk thaw en serve rijsttaartje en de krokantheid van de artisanale country style!

Ontbijt

Ontbijten, we doen het elke ochtend. Op hotel ontbijten daarentegen helemaal niet. Je klanten verwachten meer én beter. Lees hieronder alles over het ideale ontbijtassortiment in de ideale setting en verwen door deze producten en tips jouw klanten meer als ooit tevoren!

Summmer Specials

Een vol terras hoeft je personeel niet extra onder druk te zetten. Laat je daarom inspireren door onze zomerse recepten.

Donut Miss Summer

Op zoek naar een gigantische beignet- of donutboost?

Tartistic!

De lekkerste taartjes, maar dan zonder de zorgen van bereidingstijden en bereidingswijzen.

Danish Viennoiserie

Heerlijk zoete en eerlijke  ingrediënten in elke hap. 

De Warmste Beet

Pak uit met warme smaakmakers die scoren. Tijdens de koudste herfst- en winterdagen ontvang je tools om oude en nieuwe klanten naar je winkel te lokken.

Impuls

Wil je de klanten in jouw zaak verleiden om meer heerlijk gebak te kopen? Met Taste at first sight wordt dat makkelijker dan ooit tevoren.

Treat Your Coffee

Maak van de koffiepauze een echt verwenmoment met zoete toevoegingen waar je klanten verzot op zijn.

Treat Your Drink

Maak van de koffiepauze een echt verwenmoment met hartige snacks waar je klanten verzot op zijn.

Vive La Baguette

Maak plaats voor de nieuwe krakende smaakmakers van Panesco en La Lorraine. En laat klanten proeven van de volgende revolutie in belegde broodjes.