De Paasbrunch: De opportuniteit voor bakkers

In België heeft de paasbrunch zich stevig genesteld als een geliefde traditie, waar families en vrienden samenkomen om te genieten van een heerlijke brunch en een warme sfeer. Het is een moment van gezelligheid en culinair genot, waarbij de tafels gevuld worden met kleurrijke lekkernijen die de lente uitstralen. Niet verrassend is dat in april het internet ontploft van interesse, met maar liefst 12.000 zoekopdrachten naar het woord "paasbrunch". Dit benadrukt de immense populariteit en het groeiende belang van de paasbrunch. Als bakker kan je deze trein gewoon niet missen. Geen enkele andere winkel kan zo een lekkere brunch aanbieden als jij, en wij gaan jou hierbij helpen!

Tips voor bakkers: een sprankelend Paasassortiment

Als bakkerij is het essentieel om in te spelen op deze paasgekte en klanten te verleiden met smaakvolle en visueel aantrekkelijke paasbox. Naast het aanbieden van traditionele producten, is het slim om een stapje verder te gaan en je assortiment tijdens de lente uit te breiden met producten die een link hebben met Pasen. Wij geven jou alvast de inspiratie die je nodig hebt:

Een zonnige toets met gele lekkernijen

Geel is dé kleur van Pasen en het toevoegen van gele producten aan je assortiment kan een subtiele, maar effectieve manier zijn om de paassfeer te omarmen. Denk aan gele macarons, citroenbroodjes en natuurlijk, de onweerstaanbare Donut Queen V van Donut Worry Be Happy.

Een zonnige toets met gele lekkernijen

Meer dan gewoon: thema Pasen in overvloed

Onderscheid jezelf door verder te gaan dan het gewone assortiment en speciale paasproducten te introduceren. La Lorraine biedt bijvoorbeeld de schattige Paaskoek aan, een briochedeeg in de vorm van een konijn. Met deze opvallende lekkernij breng je niet alleen smaak, maar ook een dosis vrolijkheid aan de paastafel. In april zoeken er gemiddeld 3.000 mensen naar een paaskoek op het internet, daar wil jij toch aan kunnen beantwoorden?

Meer dan gewoon: thema Pasen in overvloed

Verleidende visuele presentatie

Een blikvanger in de etalage kan het verschil maken. Creëer een visueel feest met aantrekkelijke displays zin Paasthema. Investeer in kleurrijke verpakkingen en voeg enkele decoratieve elementen toe die de paassfeer versterken.

Verleidende visuele presentatie

Bevorder interactie met klanten

Organiseer bijzondere paasproeverijen, workshops, of nodig klanten uit om de mini beignet crazelnut te versieren in een groot paasei. Deel desnoods een hele maand gratis paaseitjes uit! Het bevordert niet alleen de betrokkenheid, maar creëert ook een onvergetelijke ervaring

Bevorder interactie met klanten

Op zoek naar inspiratie?

Download onze La Lorraine cataloog.

  

Op zoek naar inspiratie?

Download onze Donut Worry Be Happy cataloog.