Verras met unieke broden en smaken

Je gasten zijn op zoek naar bakproducten die je concurrenten niet kunnen aanbieden. Ze willen meer textuur, meer smaak, meer kleur, meer variatie, meer… kwaliteit. Zorgt jouw aanbod al voor extra boekingen?

Kwaliteit en dat proef je

Mond-aan-mondreclame is je meest waardevolle vriend. Elke cateringjob is de kans om nieuwe potentiële klanten aan te trekken met jouw aanbod. Verwen en val op met bakkerij vol granen, zaden en smaak. Of op steen gebakken brood? Als cateraar ben je altijd op zoek naar meer smaak en meer kwaliteit. Je wil je onderscheiden met unieke producten. Ken je de pinsa al?

Kwaliteit en dat proef je

Proef een stukje Italië

De Pinsa van Panesco is een hedendaagse variant gemaakt op basis van een eeuwenoud recept. Je proeft nog steeds het klassieke vakmanschap dat de oude Romeinen in hun deeg stopten, maar nu met een moderne twist.

Proef een stukje Italië

Toch geen pizza?

De Pinsa en de pizza hebben niet alleen een andere vorm, ze worden ook nog eens anders gemaakt. Het deeg van de Pinsa wordt langer gefermenteerd en gebakken én dat bij lagere temperaturen.

Toch geen pizza?

Is een pinsa dan ook gezonder?

Door de langere fermentatie en baktijd houdt het deeg water veel beter vast, wat deze heerlijke snack dus ook beter verteerbaar maakt. De mix van meelsoorten in het pinsa-deeg bevat ook minder koolhydraten, vetten en calorieën dan het pizzadeeg. Exact waar een nieuwe generatie van klanten op zoek naar is.

Eindeloos veel mogelijkheden

Of je het nu als hapje, snack of volwaardige maaltijd wil aanbieden, de pinsa is klaar voor jouw creativiteit. Zo kan je de pinsa beleggen met wat zure room, gekarameliseerd buikspek, pompoenblokjes en gebakken champignons voor een op-en-top herfstige touch.

Eindeloos veel mogelijkheden