Voor de artisanale bakker

Een beter cru rijsttaartje? Komt voor de bakker!

Het cru rijsttaartje is terug. En beter dan ooit tevoren. Geliefd in heel België voor z’n romige rijstpapvulling en krokant korstje dat enkel de bakker perfect weet af te bakken. Maak jij de smaak wakker?

Paasvreugde

Met Pasen om de hoek, is het tijd om de zoete geuren en kleuren van de lente te verwelkomen en jouw bakkerij te transformeren in een feestelijke oase van Paaslekkernijen. Ontdek hieronder de heerlijke mogelijkheden die jij kan bieden om jouw klanten nog gelukkiger te maken!

Valentijn

De Vegan Raspberry Mousse Crumble en de Donut Raspberry Bliss zijn de perfecte traktaties om geliefden mee te verrassen op Valentijnsdag. Met hun mooie roze kleuren en knapperige texturen zien ze eruit als liefdevolle gebaren, en hun fruitige frambozenaroma voegt een vleugje romantiek toe aan deze speciale dag.

Magische decemberdagen

Ontdek 3 producten die de feestdagen in december nog aangenamer zullen maken.

Winterse Zoetigheden

In het koude winterseizoen zijn het onze betoverende seizoensdonuts en premium minibeignets die direct de aandacht van al jouw klanten trekken. Deze heerlijkheden zijn doordrenkt met hun favoriete winterse smaken en zijn met liefde ontworpen om hen steeds opnieuw en opnieuw naar jouw zaak te doen verlangen.

Donut Miss Summer

Op zoek naar een gigantische beignet- of donutboost?

Creatief & Tijdbesparend

Lang voor het eerste zonlicht ben je al in de weer om je klanten te verwennen. Met patisserie waarvoor ze dagelijks terugkomen. Taartjes die het verschil maken. En donuts  die klanten spontaan doen watertanden.

Hygge, nu in jouw bakkerij

Pure en eerlijke ingrediënten in elke hap. Dat is waar onze Deense bakproducten voor staan. Laat klanten genieten van trendy Deens gebak en heerlijk gezonde broden.

Impulsaankopen om van te smullen

Jouw klanten kiezen niet alleen met hun smaakpapillen, maar ook met hun ogen. Ontdek hoe je het aantal impulsaankopen in jouw broodjeszaak makkelijk verhoogt.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze hier en wij helpen je zo snel mogelijk!