Lekkers voor jouw broodjeszaak

Pane et Terra

Italiaanse creaties zoals je ze nog nooit gezien hebt. Van een onweerstaanbare Schiacciata, tot een Focaccia van hoge kwaliteit, en een wolk-achtige Pinsa. Ons Pane & Terra assortiment vertegenwoordigt alle soorten brood van la vera cucina italiana.

Stickerboekactie

Trek nieuwe klanten aan met opvallende acties! Ligt ons spel- en stickerboek al in jouw zaak? Lees er hieronder alles over!

Valentijn

De Vegan Raspberry Mousse Crumble en de Donut Raspberry Bliss zijn de perfecte traktaties om geliefden mee te verrassen op Valentijnsdag. Met hun mooie roze kleuren en knapperige texturen zien ze eruit als liefdevolle gebaren, en hun fruitige frambozenaroma voegt een vleugje romantiek toe aan deze speciale dag.

Back To School

Met de start van het nieuwe schooljaar op 1 september, kan jij je perfect voorbereiden op de drukke periode met drie topproducten.

De Warmste Beet

Laat je klanten grillen van genot tijdens de koudste maanden en zet jouw lekkerste warme broodjes in de spotlight.

Vive La Baguette

Bonjour blije klanten. Maak plaats voor deze nieuwe krakende smaakmakers in jouw zaak. Smul nu van de volgende revolutie in belegde broodjes.

Tartistic!

De lekkerste taartjes, maar dan zonder de zorgen van bereidingstijden en bereidingswijzen. Laat je op weg helpen met heerlijke luchtige bodems, of maak het helemaal makkelijk met de lekkerste ontwerpen die wij al voor je hebben geselecteerd.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze hier en wij helpen je zo snel mogelijk!