Lekkers voor jouw broodjeszaak

Valentijn

De Vegan Raspberry Mousse Crumble en de Donut Raspberry Bliss zijn de perfecte traktaties om geliefden mee te verrassen op Valentijnsdag. Met hun mooie roze kleuren en knapperige texturen zien ze eruit als liefdevolle gebaren, en hun fruitige frambozenaroma voegt een vleugje romantiek toe aan deze speciale dag.

Winterse Zoetigheden

In het koude winterseizoen zijn het onze betoverende seizoensdonuts en premium minibeignets die direct de aandacht van al jouw klanten trekken. Deze heerlijkheden zijn doordrenkt met hun favoriete winterse smaken en zijn met liefde ontworpen om hen steeds opnieuw en opnieuw naar jouw zaak te doen verlangen.

Back To School

Met de start van het nieuwe schooljaar op 1 september, kan jij je perfect voorbereiden op de drukke periode met drie topproducten.

Donut Miss Summer

Op zoek naar een gigantische beignet- of donutboost?

De Warmste Beet

Laat je klanten grillen van genot tijdens de koudste maanden en zet jouw lekkerste warme broodjes in de spotlight.

Vive La Baguette

Bonjour blije klanten. Maak plaats voor deze nieuwe krakende smaakmakers in jouw zaak. Smul nu van de volgende revolutie in belegde broodjes.

Impulsaankopen om van te smullen

Jouw klanten kiezen niet alleen met hun smaakpapillen, maar ook met hun ogen. Ontdek hoe je het aantal impulsaankopen in jouw broodjeszaak makkelijk verhoogt.

Tartistic!

De lekkerste taartjes, maar dan zonder de zorgen van bereidingstijden en bereidingswijzen. Laat je op weg helpen met heerlijke luchtige bodems, of maak het helemaal makkelijk met de lekkerste ontwerpen die wij al voor je hebben geselecteerd.

Heb je een vraag voor ons?

Stel ze hier en wij helpen je zo snel mogelijk!