In 3 stappen naar een krachtig ontbijtbuffet

Cliquez ici pour la version française

Het ontbijt maakt het verschil. Met een goed ontbijtbuffet kan je je onderscheiden van al je concurrentie. De beste manier om ook jouw ontbijtbuffet naar een hoger niveau te tillen is via de 3 buffetfasen. Implementeer jij ze al?

STAP 1: Kwaliteit is de basis van alles
Een sterk ontbijtbuffet begint met een sterke basis. En daar is kwaliteit van het allergrootste belang. Ook al heb je de ruimte of het budget niet om in een uitgebreid buffet te investeren, toch kan je met de juiste producten je gasten verleiden.

Zorg voor een mini mix soft broodjes, vers fruit, muesli, yoghurt, fruitsap, de geur van warme koffie en versgebakken bakkerij. Houden tijdsgebrek of personeelstekort je tegen? Ontdek dan oplossingen als Thaw&Serve, Pre-baked en Pre-sliced

STAP 2: Een niveau hoger met specials
Eens de basis goed zit, kan je ook denken aan uitbreiden. Hier liggen er enorme kansen om je van je concurrentie te onderscheiden. Denk aan een rustieke pistolet meerzaden, Deens gebak, American Pancakes, spek, ei of misschien zelfs gerookte zalm.  Iets artisanaler, iets rustieker en ruimte voor glutenvrij en vegan. Op zoek naar inspiratie? Download ons ontbijtmagazine.

EXTRA TIP: lees de negatieve reviews en neem ze ter harte. Klagen je gasten over te weinig brood, croissants, of een gebrek aan variatie? Dat is makkelijk op te lossen. Het toont bovendien dat je met de feedback van je gasten ook effectief aan de slag gaat.

STAP 3: Een premium ontbijt voor premium gasten
De vorige twee fasen succesvol geïmplimenteerd? Dan ben je klaar om je volledig te onderscheiden met meer exclusieve, rustieke en artisanale bakkerij. Ontdek de kracht van zuurdesem, producten als Porridge Bread Cranberries en laat je inspireren door onze premium recepten. Je meest veeleisende gasten verwennen was nog nooit zo makkelijk.

Op zoek naar inspiratie?