Waarom jouw klanten de krokantste broodjes willen

Heb jij je belegde broodjes liefst zo krokant mogelijk? Jouw klanten ook. Maak daarom plaats voor deze krakende smaakmakers. En laat klanten proeven van de volgende revolutie in belegde broodjes.

Vive La Baguette:

Nieuwe recepten, nieuwe broodjes en oh zo heerlijke smaken. Met Vive La Baguette verras je de klanten in jouw broodjeszaak met krakend genot. En hier is waarom:

Weinig tijd voor ontbijt
Wist je dat 25% van je klanten minder dan 5 minuten spendeert aan hun ontbijt? Dan is een extra lekkere lunch zeker op zijn plaats. En dan mag het bovendien heel wat gezonde ingredienten bevatten. Zo hebben ze zeker de energie om de dag aan te kunnen.
 
Liever gezond
44% van jouw klanten wil meer uit hun broodjes halen. Ze zoeken broodjes met granen en zaden om het verschil te maken. Deze vullen beter en zijn gezonder.

Artisanale smaken
Artisanale broodjes zitten in de lift. Klanten willen een bakproduct dat er handgemaakt uitziet en ook zo proeft.

Belegde broodjes, anders bekeken
Belegde broodjes zijn nog steeds een van de populairste producten van jouw broodjeszaak. En toch zijn jouw klanten op zoek naar iets anders. Ze willen meer keuze en nieuwe smaken ontdekken. Met Vive La Baguette vier je de belegde broodjes als nooit tevoren.

Liefst lekker snel
Wist je dat de vraag naar een snelle hap verdubbeld is over de laatste jaren? Klanten van broodjeszaken hebben niet enkel weinig tijd voor hun ontbijt, ook aan hun middagpauze kunnen ze nauwelijk extra tijd besteden.

Oorsprong
De oorsprong van de broodjes is belangrijk. 56% van drank- en voedingskeuzes wordt beïnvloed door waar de ingrediënten vandaan komen. Met Vive La Baguette val je op met ingrediënten uit de meest smaakmakende streken van de wereld.