Warme broodjes? Yes, please!

De koudste maanden staan weer voor de deur. Tijd om klanten te verwennen met jouw warme aanbod. Bied jij al warme alternatieven voor belegde broodjes aan?

6 redenen waarom jouw klanten De Warmste Beet willen

De aanloop naar Kerst en de eerste frisse blik op het nieuwe jaar. Een periode waarin klanten gezelligheid steevast bovenaan de menukaart zetten. Maar hoe kan jij met jouw broodjeszaak ook nu het verschil blijven maken? Met de Warmste Beet natuurlijk


De Warmste Beet is ready to go
Liever een snelle hap. Je klanten hebben niet altijd de tijd om uitgebreid te lunchen. Ze zoeken iets lekker en vooral tijdbesparend om hun maag mee te vullen. Ken jij onze warme recepten al?
 
Nooit meer aanschuiven met De Warmste Beet
On-the-go, en liefst zonder aanschuiven. 70% van jouw klanten vermijdt actief een te lange wachtrij. Met De Warmste Beet scoor je met korte rijen en een snelle bediening. Wil je jouw klanten extra verwennen? Laat ze dan proeven van deze dessertjes.

De Warmste Beet: warme broodjes in jouw broodjeszaak
Tijdens de wintermaanden zijn jouw klanten tijdens hun lunch op zoek naar een warme hap of snack.

De Warmste Beet zit vol vertrouwde smaken
We zijn allemaal gewoontebeestjes. En grijpen graag terug naar vertrouwde smaken. Ook jouw klanten. Daarom zijn de warme broodjes van De Warmste Beet stuk voor stuk gevuld met vertrouwde smaken waar je klanten al verzot op zijn. Ontdek hier de recepten.

Een warm aanbod voor de urban snacking trend
Wanneer het snel moet gaan en je klanten tussen het shoppen of het pendelen door een hap willen eten. Het is een evolutie die we steeds vaker zien in het food landschap. Met een warm aanbod snacks speel jij handig op de nieuwe trend in en weet je oude en nieuwe klanten te verleiden.

Wat met het belegde broodje?
Het belegde broodje blijft immens populair, maar klanten zijn de laatste jaren actief op  zoek naar een alternatief om hun honger te stillen. Met de broodjes van De Warmste Beet bied je hen een warm aanbod aan lekker lunches.