Upgrade a winning team: de verwenkoffie

Niets zo typisch voor onze gezellige contreien als de verwenkoffie. Wees even gewiekst als de advocaat naast de koffie en tover dit nederige bakkie met de juiste lekkernijen om tot een haute patisserie-ervaring.

Niets zo typisch voor onze gezellige contreien als de verwenkoffie. Een kop zwart goud met een kransje zoetigheden om duimen en vingers bij af te likken. Wees even gewiekst als de advocaat naast de koffie en tover dit nederige bakkie met de juiste lekkernijen om tot een haute patisserie-ervaring en maak zo het verschil met de andere zaken in de buurt. We selecteerden voor jou de fine fleur uit ons assortiment.
 
Profiteroles Party!
Deze van oorsprong Franse soesjes werden origineel met een hartige vulling gegeten. Maar geef toe, wat is er nu beter dan room in een knapperig jasje overgoten met chocoladesaus? De Profiteroles Dairy Cream komen als pure soesjes en kunnen naar hartenlust opgeleukt en gecombineerd worden: maak een verfijnde constructie met halve soesjes, wees creatief met room of hou het simpel en voeg enkel de chocoladesaus toe.
 
Éclairage au maximum
Pomp de succesfactor van je verwenkoffie naar de top met deze hapklare klassieker. De luchtige vanillecrème is lichtzoet en vormt een zachte tegenhanger voor de sterke koffiesmaak. De intense smaak van de chocolade bovenop de mini-éclair zorgt dan weer voor de perfecte ondersteuning van de koffie. Gebruiksklaar in slechts 60 minuten.
 
Mmmacarons
Niets ademt zo hard luxe en Parijse verfijndheid als de macaron. Dit kleine hapje op basis van amandelmeel geeft meteen cachet aan je verwenbord en laat je het verschil maken met andere zaken in de buurt. De Mini Macarons de Paris-koffer bevat 12 macarons in 6 verschillende smaken: chocolade, framboos, pistache, citroen, vanille en mokka. Presenteer ze eventueel apart in een mooi doosje voor een nog exclusievere uitstraling.
 
Le paradis, c’est ici
De Mini Bavarois Paradiso Mix brengt kleur aan tafel. Letterlijk. Deze uitbundige minitaartjes spatten van het bord af en zullen de andere klanten in je zaak hongerig de verwenkoffie laten nastaren. Drie fruitbavarois en twee chocoladebavarois op een basis van biscuit, afgewerkt met een laagje vruchtengelei.
 
Intens chocoladegeluk
Om het rijtje Franse delicatessen af te ronden, stellen we de Mini Moelleux Intense voor. Klein maar fijn en minstens even krachtig: dankzij het gebruik van Belgische fondantchocolade blaast dit gebakje je omver met smaak. Moelleux hebben in de keuken vaak een slechte reputatie wegens te wispelturig en dus te moeilijk om succesvol te bakken, maar niet zo met dit gebakje: 10 seconden in de microgolf en klaar!