Chocoladespecial

365 dagen chocolade: op elk moment van het jaar, winters en zomers, legt chocolade een dekentje van rust en genot over je geen.

Op elk moment van het jaar opent chocolade z’n plakkerige armpjes om je een deugddoende knuffel te geven en een dekentje van rust en genot over je heen te leggen. Of dat dekentje nu een zware, wollen plaid is in de winter of een luchtig sjaaltje tegen de zon in de zomer, er is een heerlijk chocoladegerecht voor elk seizoen! (Ver)leid je klanten de goeie weg op door de kalender rond een product in de kijker te zetten.
 
Herfst
De kortere dagen nodigen uit om je lekker knus binnen te installeren. In het weekend trekken we er minder op uit en ruilen we tripjes buitenshuis in voor gezellige namiddagen met gezelschapsspelletjes. En daar hoort natuurlijk een zoete verwennerij bij. Een éclair eet makkelijk uit de hand en geeft toch ook altijd het gevoel je even helemaal over te geven aan het moment. De vanillecrème smaakt nog zoet als de voorbije zomer, terwijl de warme smaak van het soezendeeg en de chocolade je al doen verlangen naar sfeervolle winteravonden.
 
Winter
De koude temperaturen maken dit het ideale seizoen om voor zware chocoladesmaken te gaan en je volledig over te geven aan de diepe, rijke smaak van een smeuïge chocoladetaart. Denk aan een groot stuk heerlijkheid gemaakt van drie lagen chocoladebiscuit met daartussen donkere chocolademousse en volledig omhuld door een glanzende ganache.
 
Lente
In de lente verlangen we stilaan naar iets frissere smaken en fruit is dan een perfecte compagnon op de route du chocolat. Er zijn veel vruchten die het goed doen met chocolade, maar een absolute winner is toch wel de combinatie chocolade-framboos. Het zure van de framboos snijdt perfect doorheen de zoete smaak van een amandelgebakje met een bavarois van witte chocolade.
 
Zomer
Na vele natte dagen binnen te hebben doorgebracht, slaan we in de zomer onze vleugels terug uit. We maken een leuke reis en vullen de rest van de zomer op met fijne uitjes en picknicks in het park. En hoewel chocolade en hitte geen beste vrienden zijn, lijkt de brownie toch uitgevonden voor dit seizoen! Hij is net voldoende gebakken om niet te smelten in de hand en komt vooral in handige porties die makkelijk in een doosje of papiertje mee te nemen zijn in een tas. Zonneschijn in zakformaat!