Breng de wereldse keuken naar jouw gasten

Een wereldreis zonder je stoel te verlaten; Wie wil dat niet? Breng de wereldse belevenis aan jouw gasten via de smaken, geuren en kleuren van diverse keukens. Benieuwd naar de meest populaire keukens? Wij hebbe ze op een rijtje gezet, dus laat je inspireren!

Carribean food
Tropische vruchten, gemarineerd vlees en vis, geurige curries, pittige sauzen en rijke specerijen. De Caribische keuken is een ware smaak explosie. Er zijn veel vegetarische of plantaardige gerechten. Ontsnap de dagelijkse sleur en verras jouw gasten met de tropische smaken die de Caribische keuken te bieden heeft.
 
Zuidoost Azië
Rijk aan groente, laag in vet gehalte en heerlijk gekruid. De keuken van zuidoost Azië is een eindeloze bron aan heerlijkheid als het gaat om gerechten. Elke regio en land heeft weer verschillende smaken en kook technieken, maar een ding is zeker; voor iedereen zit er wat tussen! Verrijk je menu en de eetervaring van jouw gasten met de smaken van zuidoost Azië.
 
Cross-cultural /fusion cuisine
Geen keuze kunnen maken tussen de verschillende keukens? Waarom zou je! Het wordt steeds populairder om de smaken van verschillende keukens te combineren. Er zijn immers eindeloos veel smaakcombinaties te maken. Italiaanse quesadilla's, sushi burrito’s of kimchi nacho's. Het is maar zo gek als je inspiratie toelaat. Biedt jouw gasten de meest innovatieve gerechten aan.