Waarom klanten kiezen voor een lekkere hap van bij ons

Belgen zijn verzot op hun klassiekers. Van heerlijke, knapperige worstenbroodjes tot intense en smeuïge rijsttaartjes.

Belgium's Best loved:

België heeft een rijke traditie aan lekker gebak. Iedereen hier wordt ermee geboren. We krijgen het met de paplepel mee en die liefde voor lekkere taartjes en boterkoeken neemt ons hele leven lang alleen maar toe.

Klanten weten graag waar hun eten vandaan komt
56% van drank- en voedingskeuzes wordt beïnvloed door de oorsprong. En -eerlijk- wat is er beter dan een snelle hap van eigen bodem?
 
Lokale producten winnen
Meer nog. 76% van al je klanten vertrouwt een product wanneer het ook lokaal is. Pak hier dan ook mee uit. In een tijd waarin vertrouwen moeilijk te krijgen is, scoren lokale producten nog altijd zeer goed.
 
Lokaal is lekker ecologisch
Lokaal betekent dat het niet van de andere kant van de wereld komt. En ook dat vinden jouw klanten belangrijk. We zijn ons allemaal steeds bewuster van onze ecologische voetafdruk. En 62% van de consumenten beloont dat. Want zij kiezen voor lokale producten net omdat ze een kleinere voetafdruk hebben.
 
Lokaal is hoge kwaliteit
50% van de consumenten associeert lokale producten dan ook met hoge kwaliteit. Daarnaast is er ook een grote aantrekking tot producten met een rijke traditie. En dan steken onze Belgische klassiekers er met kop en schouders boven uit.
 
Artisanaal is goed voor iedereen
Artisanale producten scoren altijd bijzonder goed. En dat is iets waar alle Belgische klassiekers in uitblinken. Wil je meer leren over de geschiedenis van onze Belgische bakproducten? Of ontdekken waarom bakkers en broodjeszaken ze altijd in huis halen? Klik dan hier.
 
Belgium’s best loved: gemaakt voor het impulsmoment
Belgische klassiekers zijn de impulsaankopen bij uitstek. Zet ze dus zeker in de kijker en geniet van impulsaankopen aan de kassa.